Vårklonk 2023 – Ny solid leveranse fra Festkomiteen!

I et nydelig sommervær var det klart for Vårklonk 2023! I tradisjonen tro, samme dag som Stiklestadutstillingen som var på Stiklestad camping. Vårklonken symboliserer samhold og er en av mange viktige initativ som underbygger det gode miljøet i ITFK. Såklart gratis, noe annet er uhørt ihht til ITFK strategi! 

Helstekt-Gris-Master Stian Hårberg startet tidlig med forberedelsene til kvelden og fulgte tett opp leveransen utover dagen til stor suksess! Som vanlig benker/langbord med parasoll som denne gang høyst uvanlig ble benyttet til skygge og ikke for å holde regnet borte. 

Velkomstdrinker av fineste sort, vakker dandert bordpynt og drikke til mat er utmerket planlagt av vår dyktige festkomitee, noe som ble understreket og lagt merke til av flere – deriblandt leder i sin tale! 

Bjørn Ivar Gomo er særdeles kunnskaprik på ITFKs histore, både sosialt og fagbasert, hadde planlagt en Quiz som skapte stor entusiasme, konkurranse instinkt og gjorde en del av oss litt klokere. Takk Bjørn Ivar!

Nå er det sommer, og fortsatt masse aktiviter i klubben, men vi kan allerede nå si at vi gleder oss til neste års Vårklonk! Tusen takk til Eva, Maris, Tove og Stian for nok et fantastisk gjennomført arrangement!