Verdalsprøven Høst 2020 m/CACIT

Velkommen til høstens Verdalsprøve, prøven er tildelt CACIT!

Siden det ikke ble noen prøve i vinter skal vi gjøre alt vi kan for at deltakere, dommere og tilskuere(?) skal få en best mulig opplevelse helga igjennom. Vi trøkker til i kjent ITFK-stil og lover gode forhold i fjellet, godt med fuggel og trivelige dager! Nytt av året blir varm lunsj i fjellet! Når dagen er over satser vi på super stemning ute i bakgården til Verdal Hotell (om været tillater det) både fredag og lørdag, også med underholdning før jegermiddagen! Gled dere!


UK/AK – Alle dager (kr 450,- pr start)
VK Lørdag (kr 500,-)
VK Finale Søndag (CACIT)
Påmeldingsfrist 21.08.20 (web)

VK Finale m/CACIT i vakre Verdalsfjell krever god mat til både deltakere, tilskuere og ikke minst skarpe dommere og skyttere. Det vil bli servert hjemmelaget Bacalao til fjells!


PRØVENS HOVEDKVARTER er Verdal Hotell som ligger i sentrum av Verdal. Her er også sekretariatet hvor det vil være folk fra torsdag ettermiddag/kveld.
Opprop og bålkaffe blir i bakgården på Verdal Hotell.
https://verdalhotell.no/

OVERNATTING: Ta kontakt med Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) og informer om at dere skal på Verdalsprøven så blir dere ivaretatt!
Det er lov med hund på rommene, men vi forventer at bur brukes!

Til de av dere som kommer med campingvogn/bobil kan lokale campingplasser benyttes:


Med usikkerhet rundt COVID-19 situasjonen vil vi komme tilbake med utfyllende info om jegermiddag, men vi legger opp til at dette blir på hotellet!

Vi forholder oss til en hver tid til retningslinjer for COVID-19 gitt fra NKK:
https://www.nkk.no/klubber-og-forbund-informasjon/veiledning-til-arrangorer-for-prover-og-aktiviteter-article172370-1373.html


Følg oss også på facebook ved å søke opp Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Mer detaljer, bilder og oppdatering finnes her: https://www.facebook.com/events/271434010642992/


For andre henvendelser kontakt Geir Terje på [email protected] eller tlf 948 68 142

Spørsmål om dommerhenvendelser eller påmelding: Pål Anders Wang ([email protected]) eller tlf 415 84 907

Vel møtt
//Jaktprøvekomiteen ITFK