Lederens Spalte

Hei igjen.
 
Da er sommeren på hell, høsten og de aktiviteter det medfølger ligger i startgropa.
Jeg må først få lov og nevne vårens dressur/apportkurs ble tradisjonelt avholdt på Nedre Lein og på Rinnleiret.  Stort oppmøte både med deltagere og sosiale kaffedrikkere gjør at det ble særdeles hyggelig i år også.
Mange nyutdannede instruktører var i sving og sammen med de rutinerte gjorde at deltagerne fikk stort utbytte av kursene.
TAKK TIL ALLE!
 
Sommerens store aktivitetshelg på Stiklestad startet allerede fredag 10.juni, med oppsetting av telt, ringer etc. til utstilling og Klunk.  Det var også ringtrening for de som ønsket noe finpuss før finaledagen 11.juni.
Stiklestadutstillingen ble også i år en stor suksess med stor deltagelse og god stemning.  Det ble også avviklet apport konkurranse .  En stor gratulasjon til vinnerne.
På kvelden ble vårklunken avviklet , som alltid med god mat/drikke og stemningen på topp.
Må bare si det: Husk aktivitetene er morsomst for de som deltar!
 
I skrivende stund er vi i full gang med og forberede til høstens jakt og prøver.  Det meldes at både treningsfeltene i Heia og Marka, som for lengst er åpnet, er godt besøkt.  Mange er ute på rypetaksering og meldingene her er positive når det gjelder rypebestanden.
Høstprøvene står for døren og forventningene er store.  Verdalsprøven arrangeres i år som tredagersprøve 26-27-28/8-16 hvor det er tildelt Cacit i VK.  Jaktprøvekomiteen er nå i full gang med forberedelsene, det rapporteres om noe vanskeligheter med å få nok dommere, men iflg prøveleder er dette vanlig og pleier og ordne seg.
Oppfordring til klubbens dommere, og selvfølgelig alle dommere til og stille opp for den tradisjonelle Verdalsprøven!
En stor gratulasjon til ITFK s nye dommer Hans Andreas Øygarden, flott at du stiller opp og dømmer for oss.
Den 23/8-16 er Inn-Trøndelag Fuglehundklubb`s medlemmer invitert til informasjonsmøte om organisert jakt og fangst av smårovvilt.  Dette er annonsert på FB og vår hjemmeside.  Anbefales!!
 
Høstmøtet i år arrangeres tirsdag 8/11-16 på Stiklestad Nasjonale Kulturhus og jeg vil tro at dere kjenner foredragsholder og hundekjører SIGRID EKRAN – regner med at hun trekker fulle hus.
Jeg skal dit, skal du??
Så vil jeg ønske alle medlemmene skitt jakt og lykke til med høstprøvene!
 
Brynjar Holmli – Leder