Verdalsprøven Vinter 2022 – Oppsummering, Premieliste og Dreiebok Finale

Verdalsprøven Vinter 2022 er over for denne gang! Det har vært et fantastisk vær som har lagt grunnlag og stemning for prøven.

Prøven gikk over 3 dager med kvalitetsparti alle dager, VK kvalifisering lørdag og CACIT finale søndag. Flere dommerkandidater fikk tatt elevarbeid i både kvalitet og VK kvalifisering. Terrengene er i verdalsområdet og hovedkvarter Verdal Hotell. 

Det er herlig å være tilbake med tradisjonell jegermiddag lørdag, ca 35 stk deltok og i tradisjonen tro ble det sunget ITFK-sanger og god stemning utover kvelden. Premieutdeling der dommere som var til stede snakket om partiet sitt. Etterfulgt trekking av rekkefølge til VK-finale. 

 

Vil takke våre sponsorer – UniQ, Nava Sport, Non-Stop, Inderøy Dyreklinkk – for forpremier, dekken til VK finale, dommergaver, premier. Ekstra hyggelig med sponsor Verdalsbruket AS for bruk av flotte terreng. Vil også takke alle dommere som stiller opp for klubben. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en så flott prøve. Også takk til Verdal Hotell og alle frivillige som har hjulpet til under prøven

Flere bilder fra fjellet og prøven finner du her


PREMIELISTE


VK FINALE

Premierte fra dagens finale på Tverrasjøan. Nydelig vær og flotte forhold!
 
  • 1.VK m/CACIT: B Tråsletten’s Øder // Nils B. Skaar
  • 2.VK m/res.CACIT: ES Valera’s Hi-Strå // Ingvar Rødsjø
  • 3.VK: ES Skogbannets Toko // Trond Kolstad
Dommere: Torbjørn Eliasson og Tormod Rødsjø.
Dommerelev: Bernt Skarsvaag
 
ITFK Gratulerer

PRØVENS BESTE UK HUND – ES Bentley

ES Bentley til Knut Bentzen vartet opp med 2x 1.UK. Den ene dagen med intet mindre en 5 fuglearbeid! Vi gratulerer!


PRØVENS BESTE AK HUND – ES Zanto

ES Kvernmomarkas Zanto Fikk 3.AK og 1.AK under helgas Verdalsprøve. Zanto var noe åpen og egenrådig på fredag, men justerte seg inn og gikk fremragende neste dag. Lykke til i VK:)


PRØVENS “UNGE DELTAKER”

Vi setter veldig stor pris på unge deltakere som er engasjert og deltar med fuglehund på våre arrangement. En iherdig 16-år gammel kar stilte for første gang i helga. Marius Lundsaunet får sponset varmepose til hund av Felleskjøpet levanger. Hjertelig velkommen tilbake og masse lykke til videre!


Jaktprøveutvalget i ITFK takker for oss og gleder oss allerede til neste gang!