Oppsummering og premieringer Verdalsprøven Vinter 2017

Med knallvær og til tider påskestemning i fjellet var det tid for Verdalsprøven 2017. Stor påmelding i alle klasser gjorde at det før prøva var store forventninger til helgen. Prøveledelsen sto på fra morgen til kveld og lagde frokost, serverte spekemat, brus, kaffe og alt du kunne ønske deg. Med god hjelp fra deltagere fra hele Norge gjorde arrangementet svært vellykka og vi gleder oss allerede til fortsettelsen.


For fullstendig premieliste trykk link under:


Lørdag var det ute 3 fulle VK-parti og 4 kvalitetsparti der alle hadde masse fugl og godt med premieringer på en fantastisk dag der solfaktor nesten var et must! Søndag var det VK-finale og 3 kvalitetesparti der det var noe dårligere vær, men fortsatt godt med premieringer som bekrefter inntrykket om masse fugl i terrengene.

CACIT finale gikk på Tverråsjøan på søndag. Det meldes om fine forhold som resulterte i 4 premieringer!17203127_10154862340760239_164032934633105055_n

1.VK m/CACIT ES Løvenskarets Birk – Roald Arntsen
2.VK m/ResCacit IS Imingens Pr Prince – Trond Kristian Karlsen
3.VK B Raunakkens Cox – Nils B. Skaar
4.VK GS Bukkafjellets Nike – Arild Dahl
Dommere i finalen var Marius Aakervik og Frode Døsvik. Vi setter stor pris på at dere stiller opp!

Prøvens beste UK hund ble Myrteigen’s Ishtar til Karl Henrik Underland. Gratulerer så mye!17202863_10154862463935239_6199614864266308569_n


Prøvens beste AK hund ble SV Myrtel til Rune Fossum. Rune fikk også 1.AK på sin andre hund SV Beethoven. Gratulerer så mye!

17264744_10154862482485239_1123795202022925948_n


Det skal nevnes at ITFKs kjære Ivar Elli stakk av gårde med en etterlengta og svært fortjent 1.AK lørdag.17264313_10154857679425239_8047397901780295349_n


Statistikk
  • Totalt 157 startende hunder
  • 47 premieringer (UK, AK, VK)
  • Premieprosent: 30

Jegermiddag med lokalt preg:
Under prøvens jegermiddag, som forøvrig smakte fortreffelig og alle spiste opp rubbel og bit kom en godbit av en overraskelse. I velkjent vømmelstil kom Kalle Garli brakende inn og underholdt med lokalhistorie som treffer blink hver gang. Det ble allsang, gode historier og alle fikk et innblikk i at skal en forstå kartet og orientere seg oppi Vømmøldaln er kvinnekroppen særdeles viktig.

17191677_10212513105692647_7477593847464654801_o

Du kan se en videosnutt fra jegermiddagen her


En stor takk til alle sponsorer og prøveledelsen for flotte premier! Takk til alle dommere som ofrer fritid og egne hunder for å dømme. Sist men ikke minst takk til alle som har møtt opp og hjulpet til og til alle deltakere som har stilt sine hunder. Vi håper dere har hatt ei trivelig helg og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til høsten! Uten dere hadde ikke arrangementet vært mulig å gjennomføre på en så herlig måte!

ITFK

 

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.