Verdalsprøven Vinter 11-13.03.2022 m/CACIT

Velkommen til vinterens Verdalsprøve, prøven er tildelt CACIT!

Prøvens hovedkvarter er Verdal Hotell og det vil være folk i sekriteriatet fra og med fredag kveld.

Nytt av året er at prøva går over 3-dager. Vi har klokketro på dette og mener det vil bidra til å øke kvaliteten på prøven ved å kunne ha flere små parti for UK/AK i vakre vinterterreng i Verdal.

Alt ligger til rette for ei flott helg i verdalsfjella. Muligheten til både og lykkes og mislykkes er absolutt til stede. Ta med godt humør for vi satser på stor stemning i fjellet med masse gode hunder og flotte premier! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Vi må også takke våre sponsorer Verdalsbruket AS, Nava Sport Verdal AS og UniQ som bidrar med terreng, artikler og premier til prøven


PARTILISTER KOMMER


PRØVENS HOVEDKVARTER er Verdal Hotell som ligger i sentrum av Verdal. Her er også sekretariatet hvor det vil være folk fra torsdag ettermiddag/kveld.
https://verdalhotell.no/

OVERNATTING: Ta kontakt med Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) og informer om at dere skal på Verdalsprøven så blir dere ivaretatt!

Vi legger opp til felles jegermiddag lørdag. De som overnatter kan ta kontakt med Verdal Hotell for mer informasjon rundt bevertning fredag & lørdag. Jaktprøvekomiteen vil ta vare på bevertning for dommere.

Det er lov med hund på rommene, men vi forventer at bur brukes!

Til de av dere som kommer med campingvogn/bobil kan lokale campingplasser benyttes:


PRAKTISK INFO:

Påmelding gjøres på NKK sine sider. Se link her

Webfrist: 04.03.2022 og utsatt frist: 10.03.2022

Dommermøtet holdes i sekretariatet 07:30 hver morgen. Sekretariatet er i kjelleren på Verdal hotell og er forbeholdt dommere og prøveledelse.

OPPROP er utenfor Verdal hotell på andre siden av veien. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden og facebook arrangementet nærmere prøven rundt status av covid rundt dette. Følg med!


Torsdag

  • Det vil være folk fra prøveledelsen tilgjengelig ifra fredag ettermiddag/kveld

Fredag

  • UK/AK

Lørdag:

  • UK/AK og VK kval

Søndag:

  • VK Finale
  • UK/AK

Vis respekt for andre gjester, vi har ikke hotellet alene. Det vil stå antibac/håndsprit tilgjengelig, men vi oppfordrer deltakere til å ta med egen håndsprit og bruke god hygiene. (nys i armkrok osv). Plukk opp hundemøkk. Vi har hundeposer i sekritæriatet ved behov.


Vi forholder oss til en hver tid til FKFs veileder ifbm COVID-19


Følg oss også på facebook ved å søke opp Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Mer detaljer, bilder og oppdatering finnes her: Verdalsprøven Vinter 2022

For andre henvendelser kontakt Geir Terje på [email protected] eller tlf 948 68 142

Spørsmål om dommerhenvendelser eller påmelding: Pål Anders Wang ([email protected]) eller tlf 415 84 907

Vel møtt
//Jaktprøvekomiteen ITFK