Verdalsprøven Vinter 11-13.03.2022 m/CACIT – Partilister Søndag

Velkommen til vinterens Verdalsprøve, prøven er tildelt CACIT!

Prøvens hovedkvarter er Verdal Hotell og det vil være folk i sekretariatet fra og med torsdag kveld.

Nytt av året er at prøva går over 3-dager. Vi har klokketro på dette og mener det vil bidra til å øke kvaliteten på prøven ved å kunne ha flere små parti for UK/AK i vakre vinterterreng i Verdal.

Alt ligger til rette for ei flott helg i verdalsfjella. Muligheten til både og lykkes og mislykkes er absolutt til stede. Ta med godt humør for vi satser på stor stemning i fjellet med masse gode hunder og flotte premier! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Vi må også takke våre sponsorer Verdalsbruket AS, Nava Sport Verdal AS, Non Stop Dogwear UniQ og Inderøy Dyreklinkk som bidrar med terreng, artikler og premier til prøven. I tillegg har Felleskjøpet Levanger bidratt med premie til “prøvens unge deltaker”


PARTILISTER 12.03 kl 19:00

OBS! VK finale trekkes under jegermiddag og publiseres her og på facebook senere!


PRØVENS HOVEDKVARTER er Verdal Hotell som ligger i sentrum av Verdal. Her er også sekretariatet hvor det vil være folk fra torsdag ettermiddag/kveld.
https://verdalhotell.no/

OVERNATTING: Ta kontakt med Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) og informer om at dere skal på Verdalsprøven så blir dere ivaretatt!

De som overnatter kan ta kontakt med Verdal Hotell for mer informasjon rundt bevertning torsdag – lørdag. Jaktprøvekomiteen vil ta vare på bevertning for dommere.

Vi legger opp til felles jegermiddag lørdag. Påmelding til jegermiddag gjøres direkte til Verdal Hotell på tlf 74 07 88 00

Det er lov med hund på rommene, men vi forventer at bur brukes!

Til de av dere som kommer med campingvogn/bobil kan lokale campingplasser benyttes:


PRAKTISK INFO:

Påmelding gjøres på NKK sine sider. Se link her

Webfrist: 04.03.2022 og utsatt frist: 10.03.2022

Dommermøtet holdes i sekretariatet 07:30 hver morgen. Sekretariatet er i kjelleren på Verdal hotell og er forbeholdt dommere og prøveledelse.

OPPROP er utenfor Verdal hotell på andre siden av veien kl 08:00 hver morgen.

Parkeringsavgift: Det vil bli parkeringsavgift i enkelte terreng. Dette opplyses om på dommermøtet og opprop. Dette gjøres på Vipps til Geir Terje Widerøe (948 68 142)

Jegermiddag: Lørdag på Verdal Hotell kl 20:00. Det vil bli servert varmmat-Buffet med blant annet spare ribs! Under jegermiddagen vil det bli premieutdeling for fredag og lørdag. Dersom du har fått premie og ikke kan stille på jegermiddag får du selvfølgelig premien din i sekretariatet. Påmelding til jegermiddag gjøres til Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) eller på denne linken

Vi kommer til å publiserer informasjon (bilder, partilister, nyttig info) om prøven underveis på vårt facebookarrangement –>Finnes her: Verdalsprøven Vinter 2022 eller under “Events/Arrangementer” på hovedsiden til Inn-Trøndelag Fuglehundklubb sin facebook side.


Torsdag

  • Det vil være folk fra prøveledelsen tilgjengelig utpå ettermiddag/kvelden

Fredag

  • UK/AK

Lørdag:

Søndag:

  • VK Finale
  • UK/AK

Vis respekt for andre gjester, vi har ikke hotellet alene. Det vil stå antibac/håndsprit tilgjengelig, men vi oppfordrer deltakere til å ta med egen håndsprit og bruke god hygiene. (nys i armkrok osv). Plukk opp hundemøkk. Vi har hundeposer i sekretariatet ved behov.


Apportbevis

Det vil bli mulighet for å ta apportbevis under arrangementet. Ta kontakt med prøveledelsen i sekretariatet for mer info


FKF vil ikke utgi spesielle regler knyttet til jaktprøver og Covid 19, annet enn Regjeringens generelle råd til befolkningen.

Generelle råd til befolkningen

  • Praktiser god hånd- og hostehygiene
  • Følg koronavaksinasjonsprogrammet
  • Test deg ved symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt. Det er ikke lenger nødvendig å teste deg dersom du ikke har symptomer selv om du har nærkontakter som er smittet.
  • Hold deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer dersom du føler deg syk. Du bør bli hjemme til formen er god, og du har vært feberfri i 24 timer. Milde restsymptomer som rennende nese, snørr, heshet og noe hoste er greit.
  • Ved positiv covid-test, hold deg hjemme i fire dager fra symptomstart eller fra dagen for positiv test for dem uten symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt testing, men anbefales å holde seg hjemme dersom de er syke. De kan gå på skole og barnehage når de har vært feberfrie i 24 timer.

Følg oss også på facebook ved å søke opp Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Mer detaljer, bilder og oppdatering finnes her: Verdalsprøven Vinter 2022

For andre henvendelser kontakt Geir Terje på [email protected] eller tlf 948 68 142

Spørsmål om dommerhenvendelser eller påmelding: Pål Anders Wang ([email protected]) eller tlf 415 84 907

Vel møtt
//Jaktprøvekomiteen ITFK