“Leder’n” av Andreas Trefjord

Vi har nettopp hatt årets første sommerhelg med sol, varme og bading for pesende 2- og 4-beinte. Etter en periode med mye dårlig vær og en surrealistisk situasjon med koronaepidemien var nok det en etterlengtet helg for mange. Dette er jo vanligvis en rolig tid hundene, men på grunn av alle avlysningene i hele vinter har vi nok et lass med fuglehunder rundt om Inn-Trøndelag som bobler over av ubrukt energi. Oppfordrer derfor alle sammen til å bli med på det som er av aktiviteter. ITFK har jo kommet meget godt i gang med dressurkursene der tilbakemeldingen fra deltakerne er strålende. Her får virkelig den enkelte kyndig, direkte og mye god tilbakemelding nå som vi måtte dele opp i mindre grupper. Tusen takk til alle våre instruktører som virkelig har stilt opp ekstra spesielt i år!!

Andre arrangementer har jo sort sett blitt avlyst, og for vår del ble gikk dette utover vinterprøven, Stiklestadutstillingen, Klonken og aktivitetsuka. Noen jaktprøver gikk som planlagt tidlig i sesongen, og da har ITFK-medlemmer premiert seg godt, med blant annet toppremier i alle klasser. Gratulerer til alle premierte!

Vår flotte jubileumsbok skulle lanseres i forbindelse med vinterprøven. Dette fikk vi dessverre ikke til, men vi har planer om et eller annet for å markere utgivelsen av boka. Bokkomiteen, med æresmedlemmene Helgar, Nils og Bjørnar, har virkelig gjort en fremragende jobb, og samlet bilder og tekst fra vår 50 år lange historie på en forbilledlig måte. Har du ikke kjøpt den enda har du virkelig noe å glede deg til – den perfekte gave til både store og små!

Tidligere i vinter hadde vi for første gang i historien flere temakvelder med utrolig godt oppmøte. Dette var tydeligvis en aktivitet våre medlemmer satte stor pris på så det skal vi videreutvikle i tiden fremover. Hans Andreas Øygarden holdt tråden og ledet oss gjennom kveldene på en utmerket måte.

Vi arrangerte også nybegynnersamlinger/treningssamlinger i Verdalsfjellene med Joakim Aurstad som spydspiss.

Tradisjonelt årsmøte og klubbmesterskap ble heldigvis også gjennomført før epidemien slo ut for fullt. Det nye styret har da konstituert seg og allerede gjennomført flere møter, og har mye digital kommunikasjon mellom møtene.  

Hjemmesiden og facebooksiden vår blir jevnlig oppdatert. Gå gjerne inn for å lese referat, aktuelle saker og arrangement eller sette deg litt inn i hva klubben holder på med.

Jeg ser nå virkelig fram mot høsten og oppstart av aktivitet med hundene igjen – riktig god sommer alle sammen!

Andreas Trefjord, leder ITFK

Her er “Leder’n” også som pdf