Storartet gjennomført Verdalsprøve! – Komplett premieliste

Helgas jaktprøve høster skryt fra nord til sør! ITFK vil rette en velfortjent applaus til vår eminente jaktprøvekomitee som virkelig har stått på for å gjennomføre prøven på en særdeles tilfredstillende måte. Dommere ble grundig vartet opp med vafler, spekemat, kald drikke og varm drikke. Det er gode tilbakemeldinger på nøye oppfølging og prima dommergaver. Fint vær, men litt krevende føre i terrengene. Det var godt med ryper, men noe vanskelige. Det nevnes at hundene i kvalitetsklassene viste særdeles stor stå-på vilje, der ungehundene fremhever seg spesielt.

Frokost på Rinneleiret blir fra nå av omtalt som noe eksklusivt grunnet herlig oppvarting og stort utvalg. Jegermiddag med over 45 påmeldte, flotte premier på loddtrekning og god stemning satte sitt preg på lørdagskvelden.


På prøven totalt sett ble det delt ut 22 premieringer, mer eller mindre likt fordelt utover UK, AK og VK. Vi Gratulerer alle de premierte!

Komplett premieliste finner du her

Vi trekker frem et par unge lovende deltakere. Denne sporten har absolutt behov for slike som dere. Gratulerer med flotte prestasjoner!

 

 

Prøvens beste UK Hund –  ES Kvernmomarka’s F-C Røya, e/f Jon Olav Helden. 2 x 1. UK.

 

 

 

 

 

 

1.UK B Suhlegan Nacho, e/f Mathias Vold.

Vi gratulerer med førstepremie på første jaktprøvestart

 

 

 

 

 


VK Finale gikk på Tverrasjøan, dømt av Svein Erik Kjølstad og Nils B. Skaar. De premierte ble:

1.VK Finale: IS Liafjellets Croma – E/F: Kristin Romundstad
2.VK Finale: SV A- Beethoven av Brandsegg Søndre – E/F: Rune Fossum
3.VK Finale: GS Malmbergets Lykke – E/F: Tor Halvor Lian


 

Stor takk til alle deltakere og dommere, uten dere ville ikke dette vært mulig. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake til høsten:)

ITFK