Leder Brynjar Holmli oppsummerer ITFK-vinteren

Hei igjen!

Da må vi vel si oss langt på vei ferdig med en lang og noe hektisk vinter.

Årsmøtet ble i år avholdt på Baklund Hotell på Levanger, det var på en fredagskveld og det var godt oppmøte.

Da årsfesten for 2018 er vedtatt å avholdes på høsten ble det også laget en hyggelig middag etter årsmøtet, der årets hunder og klubbmestere ble hedret og fikk tildelt sin fortjente premier.

Jaktprøvesesongen er nå snart gått over i historien.  Verdalsprøven ble også i år godt besøkt, mange ble premiert og trivselsfaktoren var som den skal være på ITFK´s arrangementer.
Det er ellers hyggelig og se at mange ITFK hunder har gjort seg godt bemerket på prøver.
Jeg vil spesielt nevne en gammel traver Nils B Skaar med Cox som ble beste hund på det vinnende lag i NM lag på Andøya, og ble dermed vinner av høyfjellspokalen.
Ikke nok med det, han ble også nr 2 i NM individuelt!

Fortsatt kan nevnes en ung mann som heter Jon Olav Heden, fersk medlem i ITFK med hunden Kvernmomarkas Røya som på sin første jaktprøve presterte og bli klubbmester i UK, ikke nok med det, han stilte 2 dager på Verdalsprøven og fikk like godt 2 x 1.UK!

Det har også kommet flere rapporter om gode prestasjoner og spesielt hyggelig at nye unge medlemmer har gjort seg bemerket med sine prestasjoner.

En stor gratulasjon til alle!


Når det gjelder oppdatering av premieringer på klubbens hjemmeside og FB viser det seg at det er noe mangelfullt.

JEG BER ALLE SOM FÅR PREMIERINGER OM Å SENDE DETTE TIL

Andreas Trefjord ([email protected])

eller til

Hans Andreas Øygarden ([email protected])

Dette er viktig da klubben er stolt av at medlemmene får premier på sine hunder og dette må dere hjelpe oss med slik at vi kan få kunngjort dette.


Aktivitetsuka har også gått av stabelen, i strålende sol og brukbart vårføre ble det stor deltagelse, det ble meldt om bra med ryper og stor trivsel i fjellet.

Jeg var selv med på en pensjonistdag der vi brukte hele dagen, trente hunder, koste oss,  brant bål 2 ganger og en del gode historier ble fortalt.  Dagen ble brukt uten stress og vi avsluttet ved bilen kl 1900 på kvelden.  En trivelig dag med godt med ryper.

Men nå er det vår, om enn litt sent i år, kan vi se at sneen smelter og barflekkene blir større og større.

Da ser vi selvfølgelig fram til vårens kurs med apell, apport og valpetrening.

Håper på god stemning og vellykket trening av de firbente.

Lykke til både deltagere og instruktører!

Vil også minne om årets utstilling som tradisjonelt blir avholdt på Stiklestad Camping, den 9.juni-18.  Håper at medlemmene melder på sine hunder og deltar på utstillingen og den tradisjonelle apportkonkurransen  som blir avholdt samtidig.

Den store utstillingsdagen avsluttes også iår med en hyggelig kveld (Vårklonken) med grillingen og mange gode historier.

Aktivitetene kunngjøres på vår hjemmeside og FB så sett av lørdag 9/6-18 og meld dere på.

Ønsker alle en fortsatt god vår og en flott sommer!

 

Brynjar Holmli – Leder