Bli medlem

Medlemsbetingelser:

Uansett hva slag aktivitetsnivå eller ambisjoner du måtte ha, har du en fuglehund så er det garantert aktiviteter og tilbud vi i Inn-Trøndelag Fuglehundklubb kan gi deg og som du vil trives med og ha nytte av!

Våre medlemmer i dag er i hovedsak fra vårt nedslagsområde fra Namdalen i nord til og med Stjørdal i sør. I dag er vi Norges nest største fuglehundklubb og har medlemmer også fra det ganske land.

Som medlem kan vi gi deg tilbud om dressurtrening, apporttrening, aversjonsdressur på sau, klubbmesterskap, årsfest og “Klonken”, 2x treningsområder som åpner i god tid før båndtvangen opphører på sommeren. Vi utdanner instruktører og vi er ledende på dommerutdanning. Trenger du hjelp har vi en rekke ressurspersoner som du kan henvende deg til.

Å være medlem av ITFK med de medlemsfordeler som du ser ovenfor, koster kun kr 200 i året. I tillegg må du selvsagt betale grunnkontigent til NKK.

Skulle du ha ytterligere spørsmål eller ønsker du allerede nå å bli medlem av hva vi kaller “Verdens beste fuglehundklubb”, ta kontakt med vår sekretær Reidar Olsen, enten på epost eller tlf 98019974

Velkommen skal du være!

 

Bli medlem

Bli medlem i Inn-Trøndelag Fuglehundklubb!

  • DD dot MM dot YYYY
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.