Oppsummering og premieliste Verdalsprøven

Verdalsprøven er over og vi kan med god samvittighet si at den var en suksess. nok en fantastisk jaktprøvehelg med flotte terrenger takket være Verdalsbruket og mye fugl i fjellet. Mange har mye å glede seg til fremover mot jakta, mens andre muligens har en liten jobb og gjøre. Det hører med! Iløpet av helgen var det 189 startene hunder på prøven og 40 premieringer. Det kunne vært mange flere mtp antall sjanser, men det skal sies at det ble noe vanskelige forhold utover dagene grunnet tørre forhold.

Allerede torsdag kveld kom folk med vogner og godt humør. Dommere ble godt ivaretatt med god drikke, vafler og spekemat.

På årets jegermiddag ble det ble servert bacalao laget av Arve Skavdalh. Det var høy stemning og folk slo an med noen skrøner fra nært og fjernt.


Det ble kjørt kvalitetspartier alle dager, samt 3 VK parti lørdag. VK-Finale m/CACIT søndag.

KOMPLETT PREMIELISTE FINNER DERE HER

I VK-finalen var det 11 deltagere og arenaen var et av de vakreste og beste terrengene i Verdal, Juldalen. Dommere var Trond Kolstad og Mona Himo Aakervik. Skyttere var Thomas Holthe og Reidar Vikdal. To hunder premierte seg i finalen, begge vorsther, begge eid og ført av en velkjent ITFK kar, Rune Fossum. Vi gratulerer så mye!

  1. VK Finale: Kvitsteindalens E-Heddal – E/F: Rune Fossum
  2. VK Finale: A-Beethoven av Brandsegg Søndre – E/F: Rune Fossum

 

 

 

En annen ekvipasje som kan vise til glimrende resultater under helgens prøve er Bente Kjøraas Knoph og Kruttåsen’s L-Lago. Lago ble stilt 2 ganger i helgen og disse to ordnet 1.AK begge dagene. Vi gratulerer og lar oss imponere! Lykke til i VK!

 

 


ITFK ønsker å takke alle dommere og jaktprøvekomiteen for en formidabel innsats. Vi håper alle har hatt ei trivelig helg og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til vinteren. Skitt jakt!