Lederens spalte

Lederens spalte kommer denne gangen på en ny måte, virker kanskje noe utradisjonelt på noen, men saken er den at tiden forandrer seg,  Den gamle Infoen ble etter hvert en utgivelse av stoff som allerede lå ute på hjemmesiden og FB, i tillegg ble det etter hvert en vanskelig prosess og få stoff fra medlemmene, og arbeidsmengden ble stor for redaktøren.

Årsmøtet besluttet og bruke hjemmesiden, og redusere utgivelse av Info`en.

I fremtiden vil vi benytte vår nye, moderne og brukervennlige hjemmeside i mye større grad.  Det er også lagt ned ett betydelig arbeid for å skaffe emailadressene til alle medlemmene, det blir da mulig og sende ut gruppemailer til alle medlemmene med påminnelser om aktiviteter ol.

Link til hjemmesiden vil også bli inkludert i disse mailene og vi håper alle medlemmene finner frem på siden.

Vinterens aktiviteter er gjennomført og det med stil, foruten de vanlige arrangementer som tradisjonelt går på denne tiden av året, er det i år gjennomført kurs for nye instruktører.  Det er hele tiden viktig å inkludere nye med den gode gamle staben som har stilt opp år etter år for å rettleie og hjelpe gamle som nye medlemmer.  Takker kursledere Nils B. Skaar og Bjørnar Boneng.

Vinterens store sosiale aktivitet må også nevnes  nemlig årsfesten.  I år dro den eminente festkomiteen med  Hans Chr. Olsen i spissen til med en viltaften helt utenom det vanlige.  Viltet ble stort sett levert av medlemmene og foredlet og tilberedt av proffe kokker.  Kokken var tilstede og presenterte maten for deltagerne.

Det ble en festkveld med mye god mat, dans til levende musikk, premieutdeling fra klubbmesterskapet, som  for øvrig ble arrangert samme dag, hedring av Årets hunder ble også gjennomført.

Det hører også med til historien at det første huset som ble bestilt til festen ble for lite til alle påmeldte, maks 70 personer, så da påmeldingen passerte 80, nærmet seg 90, ble den sindige Orsen en tanke stresset, men tips og noen telefoner senere så var ett nytt og større hus fikset og de nærmere 90 deltagerne fikk en særdeles hyggelig kveld.

Vinterens jaktprøver er en av de tradisjonelle aktiviteter som i år gikk av stabelen med Verdal Hotell som hovedkvarter.  Tove Løvås og Co i jatprøveutvalget  ledet arrangementet og prøven ble på alle måter gjennomført på en utmerket måte.

At premieringene ikke ble de helt store kan ikke belastes prøvekomiteen, men rypene i fjellet som ikke var helt samarbeidsvillige, en stor gratulasjon til alle som oppnådde premie.

Aktivitetsukene er også gjennomført, både Akt nord og Akt sør melder om stor deltagelse ( totalt ca. 60 ekvispasjer) med flotte forhold i fjellet.  Mange nye medlemmer deltok og arrangementene ble meget vellykket, både sosialt og sportslig.  Tusen takk både til ledere og instruktører

Vårens og sommerens aktiviteter står for døren.  Vi minne om dressurkurs og miljøtrening som starter nå i slutten av april. Vi kan også tilby trening for de små valpene som ikke kan gå på kurs.  Deltagelsen blir stor og mange møter for å delta  på alle kursene, ta gjerne en tur for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Stiklestadutstillingen ble i 2015 en stor suksess med rekordhøy deltagelse og høy trivselsfaktor.

Merk også i år av datoen 11.juni, og møt opp på Stiklestad Camping.  Meld på hundene deres på utstilling og apportkonkurransen, bruk dagen til sosialt samvær med likesinnede.

HUSK VÅRKLONKEN på kvelden!

HVILKEN OVERRASKELSER KOMMER ORSEN OG FESTKOMITEEN MED DA??

Jeg ønsker medlemmene en god sommer – møt opp på våre arrangementer – husk og inkluder hverandre!

 Leder Brynjar Holmli