Premieringer Verdalsprøven Høst 2017

Helgas ITFK prøve ble holdt i Verdalsfjella med hovedkvarter på Rinnleiret. Prøveledelsen gjorde sitt ytterste for at deltakere, dommere og hunder hadde ei super helg. Det var god stemning hele helga, været har vært varierende, men stort sett fint. Når det kommer til ryper og premieringer har det vært veldig bra med fugl i de fleste terreng, mens noe mer varierende i andre. Vi kan såklart skylde på dårlig forhold, men ikke dårlig hunder;)

Det var flott jegermiddag med god mat som passer godt når en kommer sliten ned fra fjellet. Desserten var hjemmelaget og av ypperste klasse. Tusen takk! Folk holdt taler og andre sto opp med noen gode historier fra nært og fjernt. Jegermiddagen endte med lotteri med flotte premier fra våre sponsorer og trekking av VK finale i Juldalen!


PREMIERTE VERDALSPRØVEN 2017


VK finalen gikk i vakre Juldalen og det medles om godt med fuggel og god stemning i partiet! Dommere var Ronny Sagmo og Nils B. Skaar. Skyttere Reidar Wikdahl og Robert Helmo. ITFK gratulerer de premierte i finalen med flott prestasjon:
1.VK: ES Rotåas Aisa – Magnus Haugen
2.VK: B BlackMolly – Brian Herje
3.VK: P Jutnevatnets Birk – Ivar Ellingsen

  • Beste AK-hund Verdalsprøven høst 2017 ble GS Kvisletoppens Bayliss til Svein Morten Laugsand.
  • Beste UK-hund Verdalsprøven høst 2017 ble P Jutevatnets Molly til Lars Ketil Lysberg.

 

 


Vi takker dommere, deltakere, sponsorer, prøveledelsen og alle som har vært med å hjulpet til denne helga! Ønsker alle hjertlig velkommen tilbake neste gang!
ITFK v/jaktprøveutvalget