Leder’n

Brynjar Holmli har ordet i «Leder’n»


Hei igjen,

Tiden går og klubben vår består, tenker på at det er snart 50 år side vår gode fuglehundklubb ble stiftet. Jeg var selv medlem fra første stund og husker mange hyggelige opplevelser med fuglehunder og fuglehundvenner opp gjennom tiden.
Det er imponerende hvor sammenspleiset mennesker kan bli når man har felles interesse og felles mål.

Når det gjelder medlemsmasse i ITFK har den alltid vært stabil, økende med noen svingninger, men aldri har det vært flere medlemmer en vi har nå, det er alltid noe frafall, men det viser seg at vår felles interesse for våre fuglehunder stadig er økende og at samholdet og samarbeidet fungerer. Nye medlemmer kommer stadig til og det er viktig at vi tar godt imot disse og får dem med oss i vårt miljø.

Vi er heldige som har en klubb/aktivitet der alle aldre og begge kjønn jobber sammen medfuglehunden i fokus. Vi må alltid huske og aktivisere oss i vårt miljø og få med nye medlemmer som har fuglehunder eller er i ferd med og skaffe seg en. Vi må huske å være inkluderende.

Må bare ta med følgende sitat fra avisen Innherred 29/7-17:
» Det vises til at Inntrøndelag Fuglehundklubb er en aktiv og godt organisert klubb for hundeeiere som driver med fuglejakt og jaktprøver. Klubben ønsker å legge til rette for at
man kan drive trening av fuglehund i ordnede former, viser samkommunen til»

Ellers går klubben til daglig sin vante gang, folk møter opp på alle aktiviteter og gjør det til en fornøyelse å jobbe i utvalgene og styret.
Vi må huske styret er ett redskap i klubben, men det er alle medlemmene som er styrken!

I skrivende stund er og høstprøven gjennomført og jeg vil takke jaktprøvekomiteen for en meget vel arrangert prøve. Alle ledd har fungert utmerket og jeg har fått mye skryt om hyggelig og hjelpsom prøvekomite, fine premier og godt med fugl i fjellet.

Takk til prøvekomiteen og gratulerer til alle premierte!

Jeg vil også ønske alle lykke til med jakt og jaktprøver.

Husk årets 2 siste aktiviteter:

  • Valpetrening og sosialisering.
  • Høstmøte med spennende foreragsholder.

Takk for meg. Ønsker alle en god høst.

Brynjar Holmli – Leder


Ledern i PDF form

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.