Premieliste Jubileumsprøven 2019

ITFKs Jubileumsprøve ble holdt 30.08-01.09 på Rinnleiret i flotte Verdalsfjell. Været var strålende, bortsett fra ei skikkelig reinskur på søndags formiddag som gjorde at alle virkelig fikk testet sine såkalte vanntette klær!

Fredag ble det satt opp telt og oppvarting iform av grilling og hyggelig sosialt samvær. Lørdag vil vi gjerne takke Knall Ivars som tok seg tida til å komme innom Rinnleiret for å spille for oss. Dette var en kjempesuksess og helt perfekt oppkjøring til kveldens jegermiddag! Det var allsang og premieutdeling imellom sangene. Tror også vi fikk Knall Ivars til å ønske seg tilbake neste og (da muligens også med fuggelhoinn?)

Jegermiddag med stort oppmøte og grilling av helstekt gris (takk til Knut Jørås som lagde en perfekt gris!) Tradisjonen tro ble det sunget sanger og taler av blant annet Hans Einar Enoksen og NKKs representant (og ITFKs leder) Brynjar Holmli. Takk-for-maten talen tok Fredrik Walby seg av på en flott måte.


PREMIER:

HER FINNER DU KOMPLETT PREMIELISTE

Det var 193 startende hunder under prøven, det ble totalt 56 premiert. Det vil si en premieprosent på 29%. Gratulerer til alle hunder. I enkelte terreng var det veldig bra med fuggel, men det viste seg at det var varierende forhold de forskjellige dagene. Vi er veldig fornøyd med å ha små UK/AK parti (6-8 hunder) alle dager slik at dagen blir rask og effektiv for både deltakere og hunder

Søndagens VK finale ble dømt av Hans Einar Enoksen og Arild Dahl, skyttere Joakim Aurstad og Svein Johan Hermann. Finalen gikk i Juldaln og det var varierende med fuggel og tydeligvis utfordrende forhold. Dette resulterte i 3stk premierte i finalen

  • 1 VK Finale: ES Rotåas Quick – Krister Stav
  • 2 VK Finale: ES Sarabakks Up ‘n’ Quick – Hans Andreas Øygarden
  • 3 VK Finale: B Raunakkens Cox – Nils B. Skaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Prøvens Beste UK hund: Valera’s Pia – Are Skaufel


Prøvens Beste AK hund: Furukollen’s Shotgun Boogie – Geir Anders Kvåle


Lotteri:

Under hele arrangementet ble det solgt lodd med mulighet for å vinne mange flotte premier! Se oversikt over alle de heldige vinnerne her!


Takk til dommere, særlig Hans Einar Enoksen og Fredrik Walby som kommer fra nord og sør. Kjempeartig at dere trives og ønsker å komme! Stor takk til våre sponsorer og alle som bidro med å legge til rette og gjennomføre Jubileumsprøven til et vellykket arrangement!

ITFK v/Jaktprøvekomiteen