Årsfest og Årets Hunder ITFK 2023

Årsfest i ITFK ble trommet sammen på Nordtun forsamlingshus. Transport organisert til og fra lokalet og festkledde folk i god stemning klare for kveldens begivenhet. Uvanlig denne gang er at klubbmesterskapet ikke fant sted samme dag. Dette skyldtes det rufsete været som også skapte uforventede episoder da en særdels viktig deltaker på årsfester ikke fikk anledning til å møte opp. 

Det er et skikkelig arbeid som er lagt til grunn! Velkomstdrink, rotstappe og saltkjøtt etterfulgt av fruktkompott smakte forteffelig. Vi har en flott festkomitee som virkelig legger til rette for det vi liker aller best, fest! Takk til Eva Røssing, Maris Winge, Stian Hårberg og Tove Løvas! I kulissene er det absolutt på sin plass å nevne viktige bidragsytere på kjøkknet, takk til Karin Granaune, Ingeborg Aarmo og Marita Nordstad

Under middagen ble det holdt tale av leder Andreas Trefjord som fortalte om klubbens positive utvikling iform av ungdomssatsing, medlemstall og prestasjon på landsbasis på jaktprøver. Videre ble årets hunder for 2023 annonsert og fikk sin velfortjente hyllest.

I uvitenhet om kveldens ekstra begivenhet sitter Bjørn Ivar Gomo i Helgådalen og får ikke kommet på årsfest pga været. Bjørn Ivar er fast inventar på ITFKs festligheter og har guidet oss gjennom mang en gang som toastmaster og særdeles dyktig historeforteller. Heldigvis fungerte både internett og teknologi og derfor ble Æresmedlemskap i ITFK utdelt til Bjørn Ivar Gomo denne kvelden, streamet! Utmerkelsen i sin helhet finner du her!

I kjent stil! En kommentar iform av historie/erfaring fra Bjørn Ivar under overrekkelsen av Æresmedlemskap på Årsmøte (Video)


Noen bilder fra festen

 


Årets Hunder ITFK 2023

Årets Hund UK: P Per S av Villmannsbu // Geir Kulstadvik


Årets Hund AK: P Myrteigens Snuppa // Geir Kulstadvik


Årets Hund VK: B Tråsletten’s Øder // Nils B. Skaar


Årets Hund Utstilling: ES Pei Fang Sia // Lise Tromsdal


Årets Hund Apport: GS Børgsjitens Faisa // Mona & Marius Aakervik


ITFK ønsker å takke Festkomiteen for et flott arrangement og gleder oss allerede til Vårklonken!