Verdalsprøven Høst – Oppsummering, Premieliste og Dreiebok VK-Finale

Verdalsprøven Høst 2022 er over for denne gang og vi gleder oss allerede til neste gang!

Prøven gikk over 3 dager med kvalitetsparti alle dager, VK kvalifisering lørdag og CACIT finale søndag. Flere dommerkandidater fikk tatt elevarbeid i både kvalitet og VK kvalifisering. Terrengene er i verdalsområdet og hovedkvarter Verdal Hotell. 

Vil takke våre sponsorer – UniQ, Nava Sport, Non-Stop, Inderøy Dyreklinkk – for forpremier, dekken til VK finale, dommergaver, premier. Ekstra hyggelig med sponsor Verdalsbruket AS for bruk av flotte terreng. Vil også takke alle dommere som stiller opp for klubben. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en så flott prøve. Også takk til Verdal Hotell og alle frivillige som har hjulpet til under prøven

   


Jegermiddag lørdag med ca 40 stk som deltok og i tradisjonen tro ble det sunget ITFK-sanger og god stemning utover kvelden. Verdal Hotell serverer fantastisk mat og vi fikk spare ribs og gryte så mye vi orket. Under middagen ble det premieutdeling der de til stede ble hedret med trampeklapp. De som ikke var til stede fikk standard “ett klapp” i ITFK stil. der dommere som var tilstede snakket om partiet sitt.

ITFK har sterke tradisjoner og krav for utdeling av heder og ære. Under jegermiddagen fikk Thomas Holthe sitt velfortjente gullmerke for sin enestående innsats for kITFK gjennom mange, mange år. Et eksempel til etterfølgelse. Vi kommer til å legge ut mer info om utmerkelsen på våre hjemmesider snarlig. Gratulerer så mye Thomas Holthe – En sann & ekte ITFK’er! 

 


Herlig vær og stemning fra VK kvalifisering lørdag


PREMIELISTE


VK FINALE

VK Finale ble holdt i vakre Juldalen. Totalt 13 stk kvalifisert til finale hvorav 12 til start. Dommere i finalen var Odd Rosvoll og Hans Andreas Øygarden. Skyttere: Arild Dahl og Pål Anders Wang

Alle hundene fikk sine sjanser og en hund med godkjent fuglearbeid, men oppsummert etter 3 runder var det ingen av hundene som holdt nivå for premiering.


PRØVENS BESTE UK HUND – ES Drivsjøfjellets Fay

 

ES Drivsjøfjellets Fay til Stig Ove Lynmo vartet opp med 2x fuglearbeid med djerv reis og tildeles en fortjent 1.UK


PRØVENS BESTE AK HUND – P Myrteigens Snuppa

P Myrteigens Snuppa til Geir Kulstadvik fikk 1. AK og presenterte 3x fuglearbeid med reis


 

Jaktprøveutvalget i ITFK takker for oss og gleder oss allerede til neste gang!