Verdalsprøven Høst 26-28. aug 2022 – Endelige Partilister og VK Finale

Velkommen Verdalsprøven Høst 26-28.08, prøven er tildelt CACIT!

Alt ligger til rette for ei flott helg i verdalsfjella. Muligheten til både og lykkes og mislykkes er absolutt til stede. Ta med godt humør for vi satser på stor stemning i fjellet med masse gode hunder og flotte premier! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Vi må også takke våre sponsorer Verdalsbruket AS, Nava Sport Verdal AS, Non Stop Dogwear, UniQ og Inderøy Dyreklinkk som bidrar med terreng, artikler og premier til prøven.

    


 

PARTILISTER pr 27.08


PREMIELISTER


PRØVENS HOVEDKVARTER er Verdal Hotell som ligger i sentrum av Verdal. Her er også sekretariatet hvor det vil være folk fra torsdag ettermiddag/kveld.
https://verdalhotell.no/

OVERNATTING: Ta kontakt med Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) og informer om at dere skal på Verdalsprøven så blir dere ivaretatt!

Det er lov med hund på rommene, men vi forventer at bur brukes!

Til de av dere som kommer med campingvogn/bobil kan lokale campingplasser benyttes:


PRAKTISK INFO:

DOMMERMØTET holdes i sekretariatet 07:30 hver morgen. Sekretariatet er i kjelleren på verdal hotell og er forbeholdt dommere og prøveledelse.

OPPROP utenfor Verdal Hotell klokken 08:00 alle dager 

Parkeringsavgift: Det vil bli parkeringsavgift i enkelte terreng. Dette opplyses om på dommermøtet og opprop. Dette gjøres på Vipps til Geir Terje Widerøe (948 68 142)

Deltakere bes ta med papirer på de hundene som stilles på prøve da det blir tatt stikkprøver

Jegermiddag: Lørdag på Verdal Hotell kl 20:00. Det vil bli servert varmmat-Buffet med blant annet spare ribs! Under jegermiddagen vil det bli premieutdeling for fredag og lørdag. Dersom du har fått premie og ikke kan stille på jegermiddag får du selvfølgelig premien din i sekretariatet. Påmelding til jegermiddag gjøres til Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) eller på denne linken.

Dommere under prøven trenger ikke melde seg på, de blir kontaktet av Jaktprøveutvalget

Vi kommer til å publiserer informasjon (bilder, partilister, nyttig info) om prøven underveis på vårt facebookarrangement –>Finnes her: eller «Events/Arrangementer» på hovedsiden til Inn-Trøndelag Fuglehundklubb sin facebook side.


Vi får stadige henvendelser på hvordan en skal melde på jaktprøver. Her er en kjapp guide:

 • Gå inn på www.nkk.no og velg «aktiviteter». Velg så «Terminliste Prøver»
 • Velg fra nedtrekksmenyen «Fuglehundprøve Høyfjell Høst» og årstall 2021. «Trykk velg»
 • Finn prøven du ønsker å melde på og trykk «Påmelding på web» på høyre side
  • Dersom du ikke allerede er logget på «min side» på NKK.no må du logge inn med brukernavn/epost og passord på dette stadiet.
 • Fyll ut informasjon om hvilken hund som skal meldes på, hvilke klasse (UK1,AK1,VK) – Her er UK1 feks prøvens første dag, UK2 – andre dag osv.
  • Dersom du melder på VK må du oppgi når hunden sist har fått VK premie, hvilken premie, hvilken gren (høyfjell høst/vinter/lavland) og hvilke dommer. Husk også å oppgi prøvenummer.
 • Gå videre til betaling.
 • Dersom du skal melde på flere hunder/prøver må øvelsen repeteres.

Torsdag:

 • Det vil være folk fra prøveledelsen tilgjengelig ifra torsdag ettermiddag/kveld
 • Vi spanderer mat på dommere

Fredag:

 • UK/AK
 • Middag kan kjøpes på hotellet

Lørdag:

 • UK/AK og VK kval
 • Felles Jegermiddag på Verdal Hotell kl 20:00

Søndag:

 • VK Finale m/CACIT og felling
 • UK/AK

Vis respekt for andre gjester, vi har ikke hotellet alene. Det vil stå antibac/håndsprit tilgjengelig, men vi oppfordrer deltakere til å ta med egen håndsprit og bruke god hygiene. Plukk opp hundemøkk. Vi har hundeposer i sekritæriatet ved behov.


Følg oss også på facebook ved å søke opp Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Mer detaljer, bilder og oppdatering finnes her: Verdalsprøven Høst 2022

For andre henvendelser kontakt Geir Terje på [email protected] eller tlf 948 68 142

Spørsmål om dommerhenvendelser eller påmelding: Pål Anders Wang ([email protected]) eller tlf 415 84 907

Vel møtt
//Jaktprøvekomiteen ITFK