Resultat Klubbmesterskap 2018

Lørdag 3. februar ble klubbmesterskapet i verdens beste fuglehundklubb gjennomført. 8 håpefulle ferdig dresserte jakthunder stilte til start i AK på Hansmyra og 14 stk unge lovende hunder i UK på Tverråsjøan. AK ble gjennomført på rekordtid og allerede klokka 11:30 hadde vi en verdig vinner grunnet -15 grader og bitende sterk vind.

Det var en tøff og kald dag for deltakere, hunder og dommere. Ønsker å takke alle som har stilt opp og ivaretatt denne tradisjonen! Bra jobba alle sammen! Takk til våre dommerkandidater som med litt småfryste fingertupper etter litt skriving iløpet av dagen har gjort en flott figur! Ønsker de lykke til videre:)

Grunnet dårlig påmelding i VK utgikk denne klassen da et visst antall hunder er nødvendig for å kåre en klubbmester i verdens beste fuglehundklubb.


Klubbmester AK 2018:

  • 1. ES Skogbannets Vera (fmr), e/f: Hilmar Olsen.
  • 2. P Gloføklias Kawa (søk), e/f: Einar Hustad
  • 3. ES Tell (søk), e/f: Martin Tunby Gaard

Det ble sett 6 ryper i løpet av dagen. Dagen ble avgjort på fuglearbeid og en verdig vinner kåret. Gratulerer så mye!


Klubbmester UK 2018:

  • 1. ES Kvernmomarkas Røya, e/f: Jon Olav Helden.
  • 2. P Landlangsmoen Black Ella, e/f: Ketil Aune
  • 3. GS Finnvolas Ria, e/f: Bente Kjøraas Knoph

Også i UK var vær og vind en utfordring og deltakere måtte ta seg inn på hytte for å søke le etter 1.runde. Det ble observert 4 ryper, men ingen av de unge håpefulle lyktes med å få komplette fuglearbeid idag. Vi gratulerer vinner Kvernmomarkas Røya og Jon Olav Helden.


 

Håper alle har hatt en trivelig dag og, været til tross, at det gav mersmak frem imot Verdalsprøven:)

ITFK v/jaktprøveutvalget