Nye sponsorer for ITFK

logo-sponsorer-itfk

Info til medlemmene i ITFK;

Høsten er tida for å inngå nye sponsoravtaler og ITFK har ikke ligget på latsida denne høsten.

ITFK har allerede to sponsoravtaler; Steinkjer Veterinærsenter og Værdalsbruket AS, begge avtalene gir gode ytelser til klubben og har varighet til og med 2018, med mulighet til forlengelse. Vår avtale med Felleskjøpet/Appetitt går ut ved årsskiftet og blir ikke forlenget. Vi takker Appetitt for de årene de har støttet ITFK.

Sponsoravtalene gir penger til klubben, premier/gaver til klubben og ikke minst gratis terreng fra Værdalsbruket AS til våre jaktprøver – det er ikke alle grunneiere som først gir gratis terreng og i tillegg økonomisk bidrag til klubben!

Veterinærsenteret gir tilbud på behandlinger av våre hunder, opplysende møter og info om hva som foregår i hundemiljøet, i tillegg kan ITFK hente ut gaver og premier.

ITFK er svært glad for å ha disse to solide sponsorene!

MEN! Nå har vi tenkt spesielt på våre medlemmer når vi skulle inngå nye og flere sponsorkontrakter. ITFK ønsker å gi mest mulig tilbake til våre medlemmer når nye sponsoravtaler skal framforhandles. Klubben har en svært sunn og god økonomi, rabatter og tilbud til våre medlemmer vil ha fokus ved inngåelse av nye avtaler. I tillegg avtaler med firma i nærmiljøet med lokal forankring.

Foreløpig er tre nye kontrakter underskrevet, avtalene starter 1. januar 2017;

Steinkjer Veterinærsenter/Dechra Veterinary Products er ny samarbeidspartner for ITFK fra nyåret og de neste to årene. Denne avtalen gir ITFK årlig en klubbkveld med en foredragsholder, svært mange og flotte premier ved vinter-/ høstprøven samt Stiklestadutstillingen med profilering av prøve- og utstillingskomite. Avtalen innebærer også gaver/premier ved klubbmesterskap og møter.

Det viktigste av alt; alle medlemmer til ITFK kan kjøpe Specific hos Steinkjer Veterinærsenter til følgende avtale, 30 % rabatt, i tillegg innvilges 50 % rabatt på fôr og 1 eske à 7 bokser Spesific lunch gratis for hver 5. sekk. Vi mener totalrammen i denne avtalen gir solide rabatter til både klubb og medlemmer og ITFK er veldig fornøyd med vår nye samarbeidspartner. Hvis noen medlemmer synes det er langt å dra til Steinkjer for å handle, så kan dere kontakte Veterinærsenteret for å komme til en ordning.

Sekretær sender medlemslister til Veterinærsenteret pr 1. mars og 1. august, derfor viktig for medlemmene å betale kontingenten slik at dere ikke blir avvist å handle.

Sakshaug Sport G-Sport Steinkjer er vår nye samarbeidspartner fra nyåret og de neste tre årene. Denne avtalen gir ITFK en solid gave årlig i premier/artikler til ITFK fra butikken. Dette hentes årlig innen 1. mars og kan brukes på alle arrangement klubben har. Det er viktig for ITFK at utvalg og komiteer innen ITFK skal unngå å være «tiggere» for å hente ut gaver og loddpremier. ITFK sine nye avtaler vil gjøre denne tiggingen unødvendig, klubbens materialforvalter vil være personen å kontakte.

Sakshaug Sport G-Sport Steinkjer vil være stedet for våre medlemmer to ganger årlig, ca. medio februar og primo august. Da har ITFK eksklusive handlekvelder i butikken til svært gunstige priser. Medlemskveldene er for ITFK sine medlemmer og det gis 40 % på utvalgte artikler samt 30 % på andre varer i butikken. Våpen, ammunisjon, sykkel og elektronikk gis 15 %. Ellers i året kan medlemmene handle til 20 %, men 15 % på våpen/ammunisjon/sykkel/elektronikk. ITFK synes denne avtalen er svært gunstig for våre medlemmer.

Første salgskveld er blir i uke 12 i 2017 – vi håper samtlige medlemmer møter opp! En eller to personer fra Swix/Lundhags vil være til stede denne kvelden – Gode tilbud!

Sekretær sender medlemslister til Sakshaug Sport G-Sport Steinkjer pr 1. mars og 1. august, derfor viktig for medlemmene å betale kontingenten slik at dere ikke blir avvist å handle. Handlekveldene blir kunngjort på Facebook og hjemmesida til ITFK.

Sparebank1 SMN er også ny sponsor for ITFK fra 1. januar og tre år framover. Her har vi tenkt spesielt på vinterprøven og avtalen gir denne prøven et veldig bra pengebeløp de neste tre årene. Vinterprøven har nå mulighet til langsiktighet i sine planer for å utvikle prøven i framtida. Samtidig gir SMN1 premier til de beste deltakerne i alle klasser. ITFK har alltid hatt SMN1 som sin bankforbindelse, et ryddig og greit forhold som har fungert veldig bra – derfor er det ekstra moro at vi nå har inngått en solid avtale med vår bankforbindelse.

Det jobbes nå med å få en tilsvarende avtale for høstprøven, men vi rakk ikke å bli ferdig til jul – så kanskje på nyåret kan vi presentere enda en samarbeidspartner for ITFK. Får vi i havn denne avtalen skal vi si oss fornøyd å se framtida til ITFK i et svært godt lys.

Medlemmer; Opptre redelig overfor alle våre sponsorer – alle kan gjøre som de vil om de støtter, handler andre steder, bruker andre firma, MEN for klubben er disse sponsoravtalene viktige. Sponsorene gjør klubbarbeidet enklere for alle, både styremedlemmer og utvalgene som skal skape aktivitet, tilbud, kurser, møter og trivsel til alle våre medlemmer. Derfor snakker vi pent om sponsorene som støtter værdens bæste føggelhoinnklubb!

Ha en fortsatt trivelig førjulstid – dere må bruke våre sponsorer, så møtes vi igjen til nye sammenkomster på nyåret!

Terje Bjugan, Sponsoransvarlig ITFK