Ny med valp? – SE HER!

ITFK inviterer til temakveld “Ny med valp”

Tirsdag 22 mars 18.00 – 20:30
Sted: Steinkjer Hundeklubb, Lerkehaugvegen 57, 7711 Steinkjer

ITFK ønsker å engasjere så mange som mulig til å bli aktive fuglehundeiere. Aktivitetsutvalg Nord startet i 2019 en gruppe for alle som er «Ny med fuglehund», og vil i år fortsette med tilsvarende opplegg, spesielt rettet mot dere som opplever å være nye fuglehundeiere. Ut over sommeren, høsten og vinteren planlegger vi ulike aktiviteter som sosialtrening, temakvelder med valp og valpekurs, trening av hund osv..

Vi starter nå i vår med en temakveld med tittel Ny med valp” hvor alle som har eller planlegger å skaffe seg valp kan komme for å møte likesinnede og få tips og råd og ha informasjonsutveksling. Målet er å gi dere en hjelp til å komme i gang med forming av valpen før vi starter med kurs i slutten av april.

Er du eller kjenner du noen som er ny med fuglehund vil vi i ITFK Akt Nord inviterer vi deg til å møte på Steinkjer Hundeklubb sine lokaler på Lerkehaug i Steinkjer. Tirsdag 22 mars kl. 18.00.
Både medlemmer og ikke medlemmer er velkommen. Møt opp. Oppfordrer også gamle medlemmer i klubben om å ta turen og øse av sin kunnskap i lag med de nye.
Vi spanderer kaffe og noe enkelt å bite i.

Påmelding og spørsmål rettes til

Stian Taraldsen,
mob; 45869042
Mailo; stiantaraldsen@gmail.com