Ny ITFK facebookside!

Det er stadig mer bruk av sosiale medier. Vi som organisasjon og klubb benytter oss også av de mulighetene dette byr på til å formidle informasjon, aktiviteter, premier og mye mer. Dette syns vi er positivt, og det er ofte i sosiale medier budskapet først blir fanget opp og delt med andre.


“ITFK – Verdens beste fuglehundklubb” er per idag vår gruppe på facebook til å formidle ønsket informasjon. Vi ønsker å beholde gruppa som en uoffisiell diskusjonsgruppe for medlemmer og interesserte. Innhold publisert i denne gruppen vil ikke være ITFKs offesielle utalelser, men som hjelpsomme og hyggelige privatpersoner.


“Inn-Trøndelag Fuglehundklubb” er opprettet nå nylig og kommer til å være ITFKs offisielle facebookside og klubbens ansikt utad på facebook. Lik og del gjerne sida og delta aktivt.

Trykk på link under eller søk på Inn-Trøndelag Fuglehundklubb på facebook og trykk “liker”

Det som blir lagt ut vil være aktiviteter(jaktprøver, utstilling, premier, årsfest, vårklonk, dressurkurs osv), info om årsmøte, nyheter som omhandler klubben, tilbud til medlemmer mm.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å legge ut jaktprøve/utstillingsresultater på siden vår. Resultatene kan også sende til [email protected] så legger vi det ut. Vi skal prøve å få med alle resultatene, men vi er avhengig av hjelp fra dere for å få med alt.
Resultat som den enkelte medlem selv legger ut skal ikke være på vegne av ITFK – det ordner vi med.
Hvis det er resultatet som ikke er blitt lagt ut beklager vi det. Gi oss et hint om det så skal vi få det lagt det ut.Vi ønsker ikke reklamer eller formidling.

Vi ønsker ikke reklame eller upassende oppførsel og håper det blir møtt med forståelse:)

 

Medieutvalget ITFK