Ledern

Nå er vi godt i gang med ett nytt årstall, denne gangen er det 2017 vi har beveget oss inn i.

Vi startet året med klubbmesterskap og påfølgende årsfest allerede helga 4.febr-17, det var stor deltagelse på begge arrangementene og i aller høyeste grad god stemning og en verdig start på ITFK’s aktiviteter.

 

Årsmøte gikk av stabelen 8.febr-17 med vanlig deltagelse, møtet gikk som vanlig greit og årsmøtesakene ble korrekt gjennomført.  Takker medlemmene som møtte opp, for konstruktive og løsningsorienterte innspill.

Dette er noe styret tar med seg i videre arbeid til det beste for medlemmene..

 

Vinterprøven gikk av stabelen første helga i mars, det var meget stor deltagelse og prøveledelsen med Thomas Holthe i spissen gjorde prøven til en stor opplevelse for deltagere både når det gjaldt gjestfrihet, premier og sosialt samvær.

Og når rypebestanden i fjellet også viste seg fra sin positive side, noe som ga hundene mulighet til vise sine kunnskaper, ble det mange flotte premier.

Det er også hyggelig i etterkant av prøven å ta imot meldinger om ett flott arrangement fra både ITFK’ere og medlemmer fra andre klubber.

 

Vi har også arrangert ett møte der alle utvalgsmedlemmene ble invitert, stort oppmøte og positive deltagere gjorde møtet positivt og bekrefter at vår organisasjon skal fungere også i fremtiden.

 

Når det gjelder jaktprøvesesongen er denne i full gang og det meldes om gode resultater fra klubbens medlemmer, jeg ønsker alle sammen lykke til videre.

 

Vil også minne om vårens store aktiviteter, appell, apport og valpekurs som arrangeres både i akt. nord og akt. syd, en aktivitet som er givende både for to og firbente.

 

Videre må vi huske Stiklestadutstillingen som arrangeres den 10.juni, et arrangement der medlemmene så absolutt må møte opp med hundene eller bare for en hyggelig dag sammen med andre ITFK’ere.

 

Husk også apportkonkurransen og kveldens store happening, nemlig vårklonken!

 

Vil også benytte anledningen til å takke medieutvalget for den jobben de tok, og på en rask og perfekt måte fikk gitt klubben en ny og bedre FB-profil.

 

Benytt vår nye facebookside Inn-Trøndelag Fuglehundklubb.

 

Ønsker alle en riktig god påske med en påfølgende aktiv vårsesong og en avslappet sommer!

 

Med vennlig hilsen Leder Brynjar Holmli