Sponsorer/Klubbtilbud

Sponsoravtaler og medlemsfordeler til medlemmene i ITFK:

ITFK har sponsoravtaler med følgende firma:

Værdalsbruket AS og Steinkjer Veterinærsenter/Hills’s Pet Nutrition Norge AS. Alle disse avtalene gir gode ytelser til klubben og har varighet til og med 2021, med mulighet til forlengelse.

Sponsoravtalene gir penger til klubben, premier/gaver til klubben og ikke minst gratis terreng fra Værdalsbruket AS til våre jaktprøver – det er ikke alle grunneiere som først gir gratis terreng og i tillegg økonomisk bidrag til klubben!

Steinkjer Veterinærsenter gir tilbud på behandlinger av våre hunder, opplysende møter og info om hva som foregår i hundemiljøet. I tillegg gir Veterinærsenteret årlig en stor pengesum til klubben samt at ITFK hvert år kan hente ut gaver og premier. Medlemmene må følge med på hjemmesida og Facebook for å se når Veterinærsenteret kjører tilbud spesielt rettet mot ITFK-medlemmer.

Steinkjer Veterinærsenter/Hills’s Pet Nutrition Norge AS er ny samarbeidspartner for ITFK fra 2017 og de neste to årene. Denne avtalen gir ITFK årlig en klubbkveld med en foredragsholder, svært mange og flotte premier ved vinter-/ høstprøven samt Stiklestadutstillingen med profilering av prøve- og utstillingskomite. Avtalen innebærer også gaver/premier ved klubbmesterskap og møter.

Det viktigste av alt; alle medlemmer kan kjøpe Hills hos Steinkjer Veterinærsenter til følgende avtale, 30 % rabatt og hver 10.ende sekk gratis. Vi mener totalrammen i denne avtalen gir solide rabatter til både klubb og medlemmer og ITFK er veldig fornøyd med vår nye samarbeidspartner. Hvis noen medlemmer synes det er langt å dra til Steinkjer for å handle, så kan dere kontakte Veterinærsenteret for å komme til en ordning.

Sekretær sender medlemslister til Veterinærsenteret pr 1. mars og 1. august, derfor viktig for medlemmene å betale kontingenten slik at dere ikke blir avvist å handle.

Medlemmer; Opptre redelig overfor alle våre sponsorer – alle kan gjøre som de vil om de støtter, handler andre steder, bruker andre firma, MEN for klubben er disse sponsoravtalene viktige. Sponsorene gjør klubbarbeidet enklere for alle, både styremedlemmer og utvalgene som skal skape aktivitet, tilbud, kurser, møter og trivsel til alle våre medlemmer. Derfor snakker vi pent om sponsorene som støtter værdens bæste føggelhoinnklubb!