Klubbmesterskap ITFK 2018

Klubbmesterskap ITFK 2018

Dato: Lørdag 3. februar
Oppmøte: Rinnleiret kl 08:00
Parti: UK, AK og VK
  •  UK: Eldre enn 9mnd på prøvedagen og yngre enn 24mnd. Vi er runde i kantene på klubbmesterskapet:)
  • AK: Eldre enn 24mnd på prøvedagen
  • VK: Hunder som i prøveåret eller de to foregående år har oppnådd 1.AK eller er premiert i VK. Hunden må være eldre enn 24mnd

Påmelding: Hundens navn, klasse og fører. Formidles til Thomas Holthe ([email protected]) eller Wenche Eide ([email protected])Klubbmesterskapet er gratis:)

Det er ingenting som kan måle seg med å bli klubbmester i ITFK – verdens beste fulgehundklubb. Oppnår du det, har du verdens iso_zappabeste fuglehund – og bevis! Målet for dagen er trivsel og kåre beste hund i de forskjellige klasser. Gled dere! Det blir kjempeartig, lærerikt og en god start på en fin lørdag. Det er helt uformelt, så møt opp nybegynnere, unge og erfarne. Det er grytidlig i vintersesongen så det er ingen grunn til ikke å stille fordi bikkja ikke er iform eller helt dressert:)

På slutten av dagen blir “verdens beste hund” i de forskjellige klasser utnevnt i fjellet av dagens dommer. Heder, ære og offisiell utnevnelse blir på årsmøtet 09.februar. Da kåres også årets hunder 2017.

Nytt av året er at klubbmesterskapet ikke følges opp med årsfest slik det har vært tidligere. Årsfesten blir kommende høst!

Vel møtt alle sammen!:)

ITFK