Jubileumsfesten ble en storslått suksess mye takket være en entusiastisk og flink Festkomitee. Maten var fantastisk og mye av det som ble servert er høstet av ITFKs medlemmer. Folk hadde virkelig fått på finstasen og det var en sann fryd når festen ble sparket igang av toastmaster Andreas Trefjord. Kronen på verket ved arrangementet ordnet Kjell og Jorid Norum, Einar Holmvik, Gunnlaug Woll (Henrik Hoel Woll) og Unni Julnes (Ivar Julnes) var tilstede og representanter som klubbens æresmedlemmer. Det var mange flotte taler fra blant annet Einar Holmvik og klubbens leder Brynjar Holmli. Videre var Namdal og Nordenfjeldske fuglehundklubb representert. FKF stilte med et memo, som klassifiserte ITFK til nettopp det vi er – Verdens Beste Fuglehundklubb, opplest av vår toastmaster.
En rekke heder, ære og utnevnelser var på agendaen samtidig som festens deltakere fikk spise den flotteste mat en kunne tenke seg. Videre utover kvelden var det live band med god musikk og mange på dansegulvet!
Æresmedlemskap 2019 ITFK
- Nils B.Skaar
- Sturla Bendiksen
- Bjørnar Boneng
- Helgar Sætermo
- Brynjar Holmli
Gullmerke 2019 ITFK
- Kåre Norum
- Andreas Trefjord
- Hans Christian Olsen
Årets Hunder ITFK 2019
- Årets UK hund: Sveinung Aune – B Stornasens Pan (IM)
- Årets AK hund: Tor Erik Arntsen – GS Finnvolas Kira
- Årets VK hund: Nils B. Skaar – B Raunakkens Cox
- Årets Utstillingshund: Yngva Fearnley – P Analog Ci Alexander
Årets Dommer og årets ungdomskontakt ITFK:
- Arild Dahl (årets dommer)
- Espen E. Solheim (årets ungdomskontakt)
Klubbmesterskap – Kåring “Værdens beste fuggelhoinn”
- UK: Kari Kolsum – GS Sorry
- AK: Eva Røssing – ES Mia
- VK: Helgar Sætermo – ES Thira
Maria Gaard takket for maten og gjorde det på en elegant måte og rettet en stor takk til Festkomiteen bestående av Stian Hårberg, Lars E. Aabakken og Hans C. Olsen for et storslått arrangement! Vi gleder oss allerede til neste (jubileums)fest!
Selv om menyen nå er vel fortært tror jeg vi kan unne hos et lite tilbakeblikk likevel!
Smakebit på menyen:
– Ryper i fløtesaus
– Marinerte rype/skogsfugl hjerter
– Sprøstekte rypehjerter
– Rype/skogsfuglmousse,
– Fritert rypelår
– Lettstekt tiur/orrhane
– Roastbiff av hjort/reinsdyr
– Reindyrsteik
– Helstekt elgkalvlår som blir stekt i vedfyrt ovn
– Varmrøkt reinsdyrlår
– Stekte jerper
– Tempurastekt rypelår
– Bresert gåsebryst
– Spekemat
– Røkt villaks
– Viltsauser
– Potetmos og fløtepoteter
– 2x potetsalat
– Rørte tyttebær
– Tyttebær & rømmewaldorfsalat
– ++++
//ITFK