ITFKs Høstmøte – “Mentalitet, trening og måloppnåelse”

Årets høstmøte handler om emnene “Mentalitet, trening og måloppnåelse”. Tirsdag 06. november holder Peder Zeiner Christiansen og Bjørn Strandvik foredrag for både ITFK medlemmer samt andre interesserte.


Sted: Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Tidspunkt: 19:00

Inngangspris for medlemmer er gratis, og 200kr for ikke-medlemmer. Det vil bli trukket premier på inngangsbillettene. Det vil også bli mulighet for å få kjøpt seg rakfisk:)


Peder arbeider nasjonalt og internasjonalt med hundetrening.

Han har jobbet fulltid med hund hele sitt yrkesaktive liv og blir beskrevet som en trener som søker en viten om helheten. Interessen har alltid vært på arbeidende hunder.

Etter 13 år i Forsvaret med hund og som konsulent for Norsk Folkehjelp med minehund, jobber Peder nå for Veiviseren med servicehund i det daglige.
Han er også medeier i Stenberg Hundesenter sammen med Bjørn Strandvik.

Stenberg hundesenter tar imot hunder for dagpark, pensjon og dressur. Her trenes det opp stående fuglehunder, apporterende hunder, blodspor, ettersøk og dressurarbeid etter eierens behov.

Grunnet Peders store interesse utover hund som sitt virke, har han i tillegg vært aktiv med hund på det sivile plan. Deltatt på VM, Nordiske mesterskap og andre større internasjonale konkurranser i flere disipliner med pallplasseringer. For tiden er Peder mest aktiv med jakthund på prøver og i praktisk jakt.

For mer info om Peder og Bjørn – sjekk ut hjemmesidene deres: