Heia Treningsterreng – En perfekt start mot høsten!

historie

Hei alle sammen, og velkommen til en ny sommer med nye treningsmuligheter! Vi er heldige og dyktige som også i år har muligheter som disse! En stor takk til ansvarshavende og til de som har arbeidet for å få dette gjennomførbart.

Heia åpner 15.juli og siste treningsdag er 2.september. Da har vi hatt mulighet til å trene kvar dag i nesten 2 måneder. Et unikt tilbud til våre hundevenner i dette området.

Vi har som regel felles avreise fra Guldbergaunet videregående skole på Guldbergaunet på hverdager kl 17:00 og i helgene kl 09:00. Vi kjører da oppover Ogndalen og inn i Giskås Skytefelt ca 35 km fra sentrum. Det er bom ved inngangen til skytefeltet så ansvarshavende har med nøkkel. Bommen skal låses ved inn- og utreise. Fra parkeringa i skytterfeltet til vi slipper hundene er det relativt bratt oppstiging i ca 1 km. Her vil de fleste få i gang “systemet”. Området ligger i et flott og oversiktlig terreng rundt Giskåsheia og Fossemheia og er på ca 12 kvadratkilometer stort.

For å kunne slippe hundene i terrenget må hundene ha gyldig vaksinasjonsattest, sauerenhetsbevis og betalt sesongkort er gratis for medlemmer og kr 200,- for ikke-medlemmer.

Du finner mer informasjon om oppmøtetidspunkter og hvem som er ansvarshavende ved å trykke på linken under.

Vel møtt alle sammen, og benytt muligheten!

ANSVARSHAVENDE-HEIA-DRESSUROMRÅDE-2019 (1)