OPPDATERT! Årsfest og Klubbmesterskap – 6.februar

Oppdatert info om Klubbmesterskapet!

 

Dato: 6. Februar (Samme dag som årsfesten)
Oppmøte: Shellstasjonen mellom Verdal og Levanger kl 08:00
Nede fra fjellet: Senest kl 15:00
Parti: UK, 2 AK parti og VK
Klubbmesterskapet er gratis:)

 

Klubbmesterskap: 

Det er ingenting som kan måle seg med å bli klubbmester i ITFK – verdens beste fulgehundklubb. Oppnår du det, har du verdens iso_zappabeste fuglehund – og bevis! Vi skal såklart kåre beste hund i de forskjellige klasser, men det blir også tilleggspremier for diverse andre prestasjoner. Gled dere! Det blir kjempeartig, lærerikt og en god start på en herlig dag som avslutter det hele med årsfest. Helt uformelt så møt opp nybegynnere, unge og erfarne. Det er grytidlig i vintersesongen så det er ingen grunn til ikke å stille fordi bikkja ikke e
r iform eller helt dressert:) Premier deles ut på årsfesten og vi håper alle som stiller på klubbmesterskapet deltar på årsfesten senere på kvelden:)

 


OPPDATERT INFO OM ÅRSFESTEN: Grunnet ekstremt mange påmeldte er årsfesten flyttet til SOLTUN GRENDEHUS (VERDAL)

Praktiske opplysninger årsfest:

Dato: 6.februar kl 19:00
Sted: Soltun Grendehus (Verdal)
Transport: Fra stasjonen på Levanger (18:30) og statsjonen på Steinkjær (18:15). Det er mulig å hoppe på bussen fra andre steder. Dette må dere beregne selv. Eventuelt ta kontakt med Bjørnar Boneng (Levanger) eller Terje Bjugan (Steinkjær). Det blir også transport hjem i de sene timer (01:30)
Pris: 200kr
Påmelding: Fristen har gått ut, men vi har folk på venteliste. Dersom du er påmeldt, men ikke kan komme gi beskjed til Hans Christian Olsen (454 11 704)
TA MED kontanter. Vi har kortmaskin, men dersom den vil gjøre seg vanskelig så ødelegger det for mange. Derfor, ta med godt med kontanter!

Det vil bli egen bar så det der ikke nødvendig å ta med medbrakt. Ta med godt humør, dansefot og gode historier. Vi ser fram til en uforglemmelig kveld, det sørger alle for ganske lett!


Årsfest:

Et av årets store høydepunkt braker løs som en kanonstart på 2016. Festkomiteen speket-elgkjc3b8tt-2arrangerer årsfest og dersom det har blitt lite vilt i sekken i høst så byr ITFK på en herlig aften. På menyen i år står vilt som rype, orrfugl, tiur, gås, elg, rådyr, laks og andre godsaker som naturen har å by på. Hvem vet, kanksje dukker Orsjens berømte fløte-soppstuing opp på menyen;) Det vil naturligvis bli bar og livemusikk, så ingen grunn til å bli hjemme denne dagen!