Verdalsprøven Vinter 2023 – Oppsummering

Verdalsprøven Vinter 2023 er over for denne gang og vi gleder oss allerede til høsten!

Prøven gikk over 3 dager med kvalitetsparti alle dager, VK kvalifisering lørdag og CACIT finale søndag. Terrengene er i verdalsområdet og hovedkvarter denne gang var gode gamle Rinnleiret.  

Vil takke våre sponsorer – UniQ, Nava Sport, Non-Stop, Inderøy Dyreklinkk – for forpremier, dekken til VK finale, dommergaver, premier. Ekstra hyggelig med sponsor Verdalsbruket AS for bruk av flotte terreng. Vil også takke alle dommere som stiller opp for klubben. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en så flott prøve. Også takk til Levanger Kommune for bruk av Rinnleiret som hovedkvarter

   


Kantinebygget på Rinnleiret er svært sosialt. Her er både dommerrom, sekretariat, frokost og sosial sammenkomst. Fredag serverte vi hjemmelaget bacalao til stor glede for alle som møtte opp.

Jegermiddag på lørdag ble også holdt her. Langbord ble satt opp, dekket på med duk og en herlig dugnadsånd fra ITFKs Festkomitee (Tove og Eva). Godt over 30stk deltok og i tradisjonen tro ble det sunget ITFK-sanger og god stemning utover kvelden. Under middagen ble det premieutdeling der de til stede ble hedret med trampeklapp. VK-finalen ble også trukket og satt opp.


Herlig vær og stemning fra UK partiet på Kråksjøen på lørdag.

Gjennom hele helga har det vært fantastisk med fugl i terrengene og sammarbeidsvillig fugl som har trigget godt med premier på prøven.


PREMIELISTE


VK FINALE

VK Finale gikk på Kråksjøen. Totalt 12 stk kvalifisert til finale hvorav 11 til start. Dommere i finalen var Fredrik Walby og Jøran Meås

VINNER VK FINALE: GS Børgsjitens Faiza til Marius & Mona Aakervik.

En flott dag i fjellet med strålende sol. Kråksjøen viste seg fra sin beste side og det var en flott dag i fjellet med strålende sol. 4 hunder med videre etter lunsj og godt med ryper i terrenget. Etter endt dag så vi igjen med en premiert hund. Stor gratulasjon til GS Børgsjitens Faiza til Marius & Mona Aakervik med 1.VK FINALE! 


PRØVENS BESTE UK HUND – ES Kveinnlandsetra’s Bosse

 

ES Kveinnlandsetra’s Bosse til Jon Birger Selnes klinket til med 2x 1.UK i helga. ITFK Gratulerer!


PRØVENS BESTE AK HUND – GS Tøfteaasen’s Era

GS Tøfteaasen’s Era til Robert Aas utmerket seg fremragende på prøven med 1x 2.AK og 1x 1.AK 


Felleskjøpet Levanger er sponsor av tilleggspremie til deltakere som utmerker seg under prøven. Dette setter vi veldig pris på. Denne gikk til Ragnhild Kvalheim med P Høgkammens Kaiser

 

 


Jaktprøveutvalget i ITFK takker for oss og gleder oss allerede til neste gang!