Verdalsprøven Vinter 13-14.03.2021 m/CACIT – Partilister Søndag

Velkommen til høstens Verdalsprøve, prøven er tildelt CACIT!

Velkommen til vinterens Verdalsprøve, prøven er tildelt CACIT. Prøvens hovedkvarter er Verdal Hotell og det vil være folk i sekriteriatet fra og med fredag kveld. Vi er fortsatt preget av korona situasjonen, men vi skal fortsatt gjennomføre en fantastisk bra jaktprøve selv om «ITFK i kjent stil» på det sosiale planet må komme sterkere tilbake til høsten.

Alt ligger til rette for ei flott helg i verdalsfjella, vær og føre ser ut til å spille på lag og det ryktes om godt med fuggel! Muligheten til både og lykkes og mislykkes er absolutt til stede. Ta med godt humør for vi satser på stor stemning i fjellet med masse gode hunder og flotte premier! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!


PARTILISTER SØNDAG (UK/AK)

VK FINALE

TRYKK HER FOR OPPMØTESTEDER MED VEIBESKRIVELSE FOR DE FORSKJELLIGE PARTIENE FOR SØNDAG!


PRØVENS HOVEDKVARTER er Verdal Hotell som ligger i sentrum av Verdal. Her er også sekretariatet hvor det vil være folk fra fredag ettermiddag/kveld.
https://verdalhotell.no/

OVERNATTING: Ta kontakt med Verdal Hotell (tlf 74 07 88 00) og informer om at dere skal på Verdalsprøven så blir dere ivaretatt!

Det vil ikke bli felles jegermiddag lørdag. De som overnatter kan ta kontakt med Verdal Hotell for mer informasjon rundt bevertning fredag & lørdag

Det er lov med hund på rommene, men vi forventer at bur brukes!

Til de av dere som kommer med campingvogn/bobil kan lokale campingplasser benyttes:


PRAKTISK INFO:

Dersom du er tilstede på prøven i helga og ikke  er dommer eller deltaker ønsker vi at du fyller inn skjema i link under slik at vi har sporbarhet ifbm COVID-19

Sporbarhetsskjema

Dommermøtet holdes i sekretariatet 07:30 hver morgen. Sekretariatet er i kjelleren på verdal hotell og er forbeholdt dommere og prøveledelse.

OPPROP vil bli avholdt på forskjellige steder for å sikre retningslinjene. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden og facebook arrangementet nærmere prøven. Følg med!

Grunnet COVID-19 har vi oppmøter på forskjellige steder. Vi ber derfor oppriktig om at alle som vet de ikke skal stille, men har fått plass/er på venteliste sier ifra så fort som mulig! Ta kontakt med Pål Anders Wang på [email protected]) eller tlf 415 84 907

Grunnet COVID-19 ber vi om at de som fortsatt står på lørdagens venteliste etter klokka 22:00 fredag kveld, trenger ikke møte opp.


Munnbind: Det oppfordres til at deltakere tar med egne munnbind tiltenkt situasjoner der 1-meters regel ikke kan overholdes (feks ved samkjøring)

Fredag

  • Det vil være folk fra prøveledelsen tilgjengelig ifra fredag ettermiddag/kveld

Lørdag:

  • UK/AK og VK kval
    • Vær oppmerksom på at det ikke vil bli felles opprop! les mer over.
  • Felles jegermiddag må dessverre avlyses. Dommere vil bli ivaretatt.

Søndag:

  • VK Finale
  • UK/AK

Vis respekt for andre gjester, vi har ikke hotellet alene. Det vil stå antibac/håndsprit tilgjengelig, men vi oppfordrer deltakere til å ta med egen håndsprit og bruke god hygiene. (nys i armkrok osv). Plukk opp hundemøkk. Vi har hundeposer i sekritæriatet ved behov.


Vi forholder oss til en hver tid til FKFs veileder ifbm COVID-19

Trykk her for veileder

Vi ber om at de som har symptomer eller føler seg uvel avstår fra å stille på prøven. Tilreisende utenfor trøndelag må også vurdere basert på hvert enkelt tilfelle om det er forsvarlig å reise basert på anbefalinger.


Følg oss også på facebook ved å søke opp Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Mer detaljer, bilder og oppdatering finnes her: Verdalsprøven Vinter 2021

For andre henvendelser kontakt Geir Terje på [email protected] eller tlf 948 68 142

Spørsmål om dommerhenvendelser eller påmelding: Pål Anders Wang ([email protected]) eller tlf 415 84 907

Vel møtt
//Jaktprøvekomiteen ITFK